Categories: Stoepkrijt

Kim

Share
stoepkrijt traktatie lego

Stoepkrijt voor elke gelegenheid

Trakteren is voor een aantal ouders een leuk moment in het leven van je kids. Lekker creatief bezig zijn om weer een mijlpaal te kunnen vieren op het kinderdagverblijf, school of sportvereniging.

Voor anderen daarentegen is het een baalmoment… Nee, niet weer die traktaties, wat moet ik nou weer verzinnen? Ik heb er helemaal geen tijd voor, maar ik wil wel dat mijn kind met iets gaafs voor de dag komt.

Herken jij jezelf hier?

Dan zit je helemaal goed bij Het Traktatiehuis, want wij nemen dit van je over.

We zorgen: dat de traktatie kant en klaar bij je wordt aangeleverd.

Jij blij, en je kind nog veel blijer!

De aankomende periode gaan we een aantal traktaties en producten in beeld brengen.

Vandaag onze toffe stoepkrijt traktatie! Tegenwoordig moeten traktaties steeds gezonder zijn. Met deze stoepkrijt traktatie draag je daar zeker je steentje aan bij.

Een tof zakje om te zien, gevuld met stoepkrijt in een gave vorm, confetti, en iets lekkers om van te smullen. Daarna lekker naar buiten, om het stoepkrijt gelijk te testen!

Ze zijn in veel vormen en kleuren te bestellen. 

Unicorn stoepkrijt, Lego stoepkrijt, Paw Patrol stoepkrijt, stoepkrijt auto’s, bloemetjes stoepkrijt of zelfs je eigen naam. Er is enorm veel mogelijk met stoepkrijt.

Heb je een andere leuke traktatie op de site gezien en zou je graag willen combineren? Natuurlijk is dit mogelijk, stuur een mail naar ons en dan gaan we samen een toffe nieuwe traktatie creëren.

Zou je graag een traktatie als DIY willen, en gezellig samen met je kind alles inpakken, dan kan dat ook!

Heb je een tof ander voorstel? Plaats een reactie